Інформація та реквізити поранених в АТО полтавців є у всеукраїнській базі

Новини
Ольга Матвієнко21 серпня 2014 о 12:1422491 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інформація та реквізити поранених в АТО полтавців є у всеукраїнській базі
​Волонтери створили єдину базу даних про поранених в АТО військових із реквізитами для допомоги.

Інформація та реквізити поранених в АТО полтавців є у всеукраїнській базіДані про поранених збирають на єдиному ресурсі. Фото – dyvys.info

Сайт «Герої АТО» містить інформацію про поранених у ході антитерористичної операції бійців. На головній сторінці можна зорієнтуватися за картою України, поділеній на області. Наприклад, із Полтавської області розміщена інформація про трьох поранених – Олександра Кобу, Олександра Коваленка та Едуарда Сологора. Усього ж на сайті інформація більше, ніж про 60 бійців.

– Завдання проекту – систематизація та збір інформації про усіх героїв АТО, яким потрібна допомога вже зараз, – говориться в опису проекту. – У кожного з них своя історія. Вони живуть в різних куточках України, на когось вдома чекають діти, а хтось іще неодружений; когось мобілізували, а хтось все життя присвятив армії. Але усі вони отримали поранення у бою за єдність нашої держави.

Допомогти проекту та взяти участь у поповненні інформації про поранених може кожен. Для цього потрібно у розділі «Додати героя» залишити інформацію про бійця. Також координатори проекту закликають перевіряти номери карток, зв’язуватися з волонтерами, які відвідуються поранених у госпіталях, та оновлювати інформацію на сайті. Для зв’язку з адміністраторами сайту є розділ «Контакти».

Уся інформація про поранених на сайті узята із волонтерських груп та ЗМІ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter