Кращі хостели Львова та Києва чекають туристів

Новини
9 жовтня 2015 о 09:411748 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кращі хостели Львова та Києва чекають туристів
Популярні українські міста притягують мандрівників не тільки з нашої країни, а й іноземців.

Кращі хостели Львова та Києва чекають туристів

Найпопулярнішими туристичними напрямками можна назвати Київ та Львів. Тут може бути цікаво будь-якої пори року, адже кожне з міст має багатовікову історію, тисячолітні традиції, унікальні пам'ятки.

Чим приваблює туристів столиця України?

Саме в Києві розташовані старовинні церкви і храми, архітектурні пам'ятки, красиві фонтани. Тут є все, що знадобиться для незабутнього відпочинку. Особлива атмосфера старовинних вулиць, доброзичливі люди, мальовничі ландшафти, цікаві місця - все це подобається туристам в Києві. Київ заслужено належить до числа найкрасивіших європейських міст. Кількість пам'яток історії, археології, техніки, мистецтва вимірюється сотнями. Природно, що одного дня для знайомства з усіма архітектурними та культурними шедеврами буде недостатньо. Комфортно провести час у столиці України мандрівники зможуть, якщо заздалегідь подбають про житло. Багатьом туристам ідеально підійде відпочинок в сучасних хостелах. Вельми доступне житло з високим рівнем комфорту і цілком прийнятним сервісом. Хостели - це прекрасний варіант недорогого і зручного житла, актуального для бюджетних поїздок. Київ пропонує безліч відмінних варіантів на будь-яку кишеню і смак. Можна навіть знайти хостел навіть у центрі міста за доступною ціною, заощадивши при цьому гроші, які краще витратити на розваги і походи по музеях.

Львів - місто кави і шоколаду

Кращі хостели Львова та Києва чекають туристівЦе місто не менш популярне, ніж Київ. Львів вважається культурною столицею України, тут постійно проходять ярмарки, фестивалі. Пам'ятки міста вражають своєю різноманітністю. Обов'язково потрібно відвідати Оперний театр, Музейну площу, Львівську ратушу, Високий замок, Собор Святого Юра. Найближчим часом в цьому місті буде проходити дуже яскрава і очікувана подія - Свято шоколаду. Фестиваль шоколаду, безсумнівно, залишить в пам'яті мандрівників приємні і смачні спогади. Скульптори будуть створювати різні фігури з шоколаду, а кулінари запропонують безліч ласощів для дітей і дорослих. У рамках фестивалю планується створення "міста" з шоколаду. Гості матимуть можливість спробувати справжні кулінарні шедеври, купити сувенірну продукцію і взяти участь у майстер-класах. У будь-якій кав'ярні, кафе або ресторані відвідувачам запропонують смачний і особливий кави. Львів - місто, яке асоціюється з гарячою кавою і неймовірно смачним шоколадом! Місто очікує значний наплив туристів тому з бронюванням житла у Львові не варто зволікати, щоб не довелося ночувати на вулиці. На допомогу знову прийдуть дешеві і комфортні хостели, яких теж достатньо у Львові. Інтернет допоможе підібрати номери до смаку, не виходячи з дому. Потрібно просто вибрати заклад, визначитися з датою заїзду та виїзду. Бажаємо Вам відмінної подорожі та приємного проведення часу!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®