Кременчуцький сталеливарний завод зупинив роботу через проблеми з Росією

Новини
Ольга Матвієнко24 липня 2014 о 13:17359714 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кременчуцький сталеливарний завод зупинив роботу через проблеми з Росією
​Із 23 липня Кременчуцький сталеливарний завод припинив роботу через те, що Росія відкликала сертифікати на продукцію.

Кременчуцький сталеливарний завод зупинив роботу через проблеми з РосієюКременчуцький сталеливарний завод зупинив виробництво. Фото – www.ukraineindustrial.info

Як повідомив представник Кременчуцького сталеливарного заводу, причина зупинки виробництва – те, що Росія, куди завод в основному експортує свою продукцію, відкликала видані сертифікати. Про це пише видання Кременчук Online.

– Федеральна бюджетна установа «Реєстр сертифікації на федеральному залізничному транспорті» знову відкликала в нас дію сертифікатів. Поки не вирішимо питання із сертифікатами, а значить і зі збутом продукції, завод зупинить роботу, – цитують представника підприємства.

На початку року завод вже призупиняв роботу у зв’язку зі складнощами у збуті продукції, але 1 липня відновив виробництво та продаж.

ПАТ «Кременчуцький сталеливарний завод» є одним із передових підприємств сучасного ливарного виробництва України з виготовлення сталевого лиття для вантажних вагонів та великогабаритних автомобілів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter