Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ

Новини
22 жовтня 2014 о 18:2019253 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ
Уже не перший рік поспіль б’ють на сполох мешканці багатоповерхового житлового будинку по вулиці Фрунзе, 113.

Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ

Люди занепокоєні тим, як швидко руйнується відносно нестара будівля – зверталися в різні інстанції, проте це не дало результату.

Саме тому мешканці звернулися за допомогою до кандидата у народні депутати України по 144 виборчому округу, депутата обласної ради Юрія Кривошеєва. Довіряють йому ще й тому, що він вже тривалий час входить до складу постійної комісії обласної ради з питань будівництва, транспорту та зв’язку.

Сам кандидат у народні депутати разом із жителями проінспектував будівлю.

Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ

– Проблеми є: зроблений дах, а він тече. Доступу на горище – немає. Немає тяги, немає вентиляції. А йде вже опалювальний сезон. Я буду просити якнайшвидше реагувати спеціалістів відповідних служб, – зазначив Юрій Кривошеєв.

Алла Козій у цьому будинку проживає вже не перший десяток років. Розповідає, не може спокійно спостерігати як руйнується її житло:

Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ

– Я живу на третьому поверсі. У мене постійно тече дах. Особливо, коли вмикають опалення – то все… Просто передати не можу. Я зробила ремонт, постелила паркетну підлогу, змінила вікна. І воно все вже у мене перетворилося у ніщо.

Юрій Кривошеєв у високопрофесійній команді партії «Народний фронт». Дана політична сила — це досвідчені політики-управлінці, які у найтяжчий для країни час не побоялися взяти на себе відповідальність за долю держави та довели, що є успішними антикризовими менеджерами.

Юрій Кривошеєв допомагає полтавцям з проблемами ЖКГ

Юрій Кривошеєв запевняє, що «Народний фронт» – сильна команда, що здатна провести в країні необхідні реформи:

– Я – полтавець уже 43 роки. І тому я нікуди не втечу. Я живу на Червоному Шляху. Я люблю свою Полтаву і йду у Верховну Раду тільки для того, щоб вона стала красивішою та комфортнішою для моїх рідних полтавців.

Кандидат переконаний, що лише після зміни складу Верховної Ради України, можна буде навести лад в житлово-комунальній галузі.

Михайло Олексієнко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®