Кулініч обіцяє познайомити полтавців із командою Партії «Відродження»

Новини
31 серпня 2015 о 14:3517695 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кулініч обіцяє познайомити полтавців із командою Партії «Відродження»
У першій половині вересня Полтавська обласна організація Партії «Відродження» представить свою команду на форумі цієї політичної сили.

Кулініч обіцяє познайомити полтавців із командою Партії «Відродження»

Про це в ефірі програми «Позиція» на телеканалі «Лтава» заявив народний депутат, голова обласного осередку Партії «Відродження» Олег Кулініч.

– Найближчим часом, приблизно в першій декаді вересня, ми представимо громадськості й журналістам команду політичної сили «Відродження» на теренах Полтавської області. Усі зможуть поставити запитання її представникам, які пояснюватимуть, чому саме вони у «Відродженні» і які завдання беруть на себе, – зазначив народний депутат.

Кулініч обіцяє познайомити полтавців із командою Партії «Відродження»Кулініч обіцяє познайомити полтавців із командою Партії «Відродження»

Кулініч додав, що протягом останніх двох місяців провів багато роботи щодо переговорів із потенційними кандидатами.

Зі слів народного депутата, в основі формування команди Полтавської обласної організації Партії «Відродження» лежить професіоналізм кандидатів.

– Головний наш принцип – професіоналізм. Це ті люди, які досягли певних висот у громадській діяльності, в економічній, гуманітарних сферах, яких знають в області, у районах, – підкреслив Олег Кулініч.

Голова Полтавської обласної організації Партії «Відродження» запевнив, що його політична сила обов’язково висуне кандидатів до більшості місцевих рад, але не буде закривати округи людьми, які не матимуть авторитету в місцевих громад.

– Це будуть невипадкові люди, ми не ставитимемо на округи людей, яких ніхто не знає. Мені не соромно буде за наших представників на цих виборах, – резюмував Кулініч.

Політик також не відкидає, що особисто очолить список Партії «Відродження» до Полтавської обласної ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®