Лубенські правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві пенсіонерки

Новини
Наталія Сіробаб6 червня 2015 о 13:251144 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лубенські правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві пенсіонерки
Жінку знайшли мертвою у власному помешканні.

Лубенські правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві пенсіонеркиЛубенські правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві пенсіонерки, фото з сайту wallnews.info

2 червня до чергової частини Лубенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що у власному помешканні в селі Новаки виявлено тіло 71-річної місцевої мешканки.

На місці правоохоронці з’ясували, що жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді множинних синців та саден голови і обличчя. Також міліціонери виявили, що з помешкання зникли вироби з золота (каблучка, сережки та ланцюжок).

За висновком експерта, смерть потерпілої настала від закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонку та в речовину головного мозку. Тілесні ушкодження були завдані тупим твердим предметом.

За дві доби оперативники Лубенського МВ та УМВС Полтавщини встановили та затримали двох підозрюваних, 21- річного та 22-річного місцевих жителів, які зараз перебувають під вартою.

За фактом розпочато кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік через ревнощі вбив суперника.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter