Мер Полтави підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 21 жовтня

Новини
Валентина Зайченко21 жовтня 2014 о 09:101308 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 21 жовтня
У зв'язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря, Полтавський міський голова Олександр Мамай підписав розпорядження про початок опалювального сезону з вівторка, 21 жовтня 2014 року.

Мер Полтави підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 21 жовтня

Фото з diary.ru

Якщо Міністерство палива та енергетики та Міністерство регіонального розвитку та ЖКГ України дозволять, тепло в домівках полтавців з’явиться вже сьогодні.

До опалювального сезону Полтава готова повністю: усі необхідні підготовчі роботи були заздалегідь проведені теплопостачальними організаціями та управлінням житлово-комунального господарства, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Цьогорічний опалювальний сезон починається пізніше, в порівнянні з минулим роком, з метою економії споживання природного газу. З цих же міркувань в цьому році кожне місто має узгодити початок опалювального сезону з Міністерством регіонального розвитку та ЖКГ України та Міністерством палива та енергетики.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter