На Полтавщині перевернувся мікроавтобус з пасажирами: семеро травмованих

Новини
Андрій Іванов29 березня 2015 о 15:231481 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині перевернувся мікроавтобус з пасажирами: семеро травмованих
Дорожньо-транспортна пригода сталася в Диканському районі 29 березня близько 11.30.

На Полтавщині перевернувся мікроавтобус з пасажирами: семеро травмованих Фото: com-trans.net

Водій мікроавтобусу «Фольксваген» перевозив групу людей з селища Опішне до селища Диканька автодорогою Суми-Полтава. Майже на кордоні між Зіньківським і Диканським районами, на 146 кілометрі зазначеної вище автодороги, водій не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і перекинувся на лівий бік.

В салоні «Фольксвагена» перебувало 16 пасажирів. За попередніми даними, 7 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості й доставлені до Диканської районної лікарні. Їх ретельно обстежують місцеві медики.

На щастя, загиблих немає. Всі пасажири – відпочивальники одного з курортів Миргорода, мешканці різних областей України. Водієм мікроавтобуса є 56-річний миргородець, приватний підприємець, який надає послуги курорту щодо перевезення екскурсій. Особам, які не отримали тілесних пошкоджень, надано інший транспортний засіб, на якому вони продовжили поїздку. На місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини та причини автоаварії з’ясовуються, передає прес-служба ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

Нагадаємо, що нещодавно внаслідок зіткнення вантажівки і маршрутки на Полтавщині загинули дев’ятеро людей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter