На Великдень Ворскла зіграє з «Динамо»: про суддів та роботу громадського транспорту

Новини
Юлія Обелець18 квітня 2014 о 12:591644 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Великдень Ворскла зіграє з «Динамо»:  про суддів та роботу громадського транспорту
​20 квітня у столиці ворсклян чекає футболний поєдинок з динамівцями

На Великдень полтавська Ворскла зіграє з київським «Динамо»: призначили суддів

Як повідомляють на сайті полтавського клубу, імена феміди до цього матчу вже відомі. Виведе команди на поле харківський суддя Костянтин Труханов.

Асистенти: Ігор Альохін (Сімферополь), Віктор Кравченко (Львів) Додаткові арбітри: Віталій Романов (Дніпропетровськ), Роман Бохняк (Севастополь) 4-й арбітр: Володимир Висоцький (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький)

Матч розпочнеться о 17.00. Гратимуть футболісти на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський».

Важливо для відвідувачів матчу:

З 17.00, на всіх лініях метрополітену, а також на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах, відповідно до пасажиропотоку, збільшать кількість одиниць транспорту, – повідомляє прес-служба НСК «Олімпійський».

Перед початком гри найближчі до стадіону станції метро закривати не будуть, а от по завершенню матчу може бути обмежений вхід на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» і «Площа Льва Толстого».

Ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка арбітра, тобто о 15.00.

Нагадаємо, що тренер киян Олег Блохін пішов у відставку. Адже його підопічні програли «Шахтареві», якого біло-зелені минулими вихідними обіграли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter