Очільник області заявив про необхідність інформування полтавців про НАТО

Новини
Таня Цирульник19 вересня 2014 о 12:401106 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Очільник області заявив про необхідність інформування полтавців про НАТО
Сьогодні Віктор Бугайчук, голова облдержадміністрації провів зустріч із групою експертів Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Очільник області заявив про необхідність інформування полтавців про НАТОФото з сайту www.adm-pl.gov.ua

Вони прибули до Полтави на міжнародну конференцію.

Під час зустрічі мова йшла про налагодження партнерських стосунків між представниками влади та громадських організацій. Мета – інформування населення Полтавщини про роль НАТО й основні засади зовнішньополітичної стратегії України.

– Необхідно проводити широку роз’яснювальну роботу, аби позбутися нав’язаних з радянських часів стереотипів, що мовляв НАТО – це такі собі яструби, які тільки й мріють про війну, – вважає голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук. – Насправді НАТО – це не лише військово-політичний блок, створений задля забезпечення колективної безпеки в Європі. Це певний рівень культури, законодавства та дипломатичних відносин.

За словами Олега Пустовгара, начальника Департаменту інформаційної політики облдержадміністрації, Полтавщина має давні зв’язки з Центром інформації та документації НАТО в Україні. Роз’яснювальна робота ведеться постійно. Зокрема, на найближчі 2 роки передбачено проведення тематичних зустрічей, конференцій та «круглих столів» протягом найближчих двох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter