Новий головний міліціонер, виступ прокурора і "Свободу Савченко": огляд новин у Полтаві за тиждень

Новини
Ольга Матвієнко1 березня 2015 о 17:462155 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий головний міліціонер, виступ прокурора і "Свободу Савченко": огляд новин у Полтаві за тиждень
Пропонуємо згадати разом із "Коло", чим жила Полтава протягом тижня 23 лютого-1 березня.

23 лютого. Тиждень у Полтаві розпочався із новини з владних кабінетів. Традиційно по понеділках у голови Полтавської облдержадміністрації відбувається апаратна нарада. Цього разу говорили про землю для учасників АТО і про незадовільну роботу полтавського Центру надання адміністративних послуг. Нагадаємо, що ЦНАП у Полтаві відкрився ще минулого року.

24 лютого. Науковий простір Полтави сколихнула презентація книги про Полтаву XVII-XVIII століть. Автор Оксана Коваленко працювала над нею 10 років.

Не обійшлося у цей день і без скандалу. Петро Порошенко підписав наказ про звільнення голови Карлівської райдержадміністрації. Нагадаємо, що раніше Президент України призначив 8 голів райдержадміністрацій у Полтавській області.

25 лютого. У Полтаві представили нового начальника УМВС області. Ним став Олег Бех, який до лютого керував УБОЗ УМВС у Одеській області.

огляд новин за тижденьНачальником УМВС України в Полтавській області призначено Олега Беха. Фото – Преступности.НЕТ

Цього ж дня у Свято-Успенському соборі відбулося прощання із героїчно загиблим бійцем 128 гірсько-піхотної бригади Олександром Фроловим.

Олександр Фролов загинув ще 16 лютого, але рідні змогли попрощатися із ним лише 25 лютого. Фото Андрія Іванова

26 лютого. У Полтаві розповіли, хто має право та як правильно оформити житлову субсидію

27 лютого. На прес-конференції прокурора Полтавської області Яна Стрелюка розповіли, коли у структурі розпочнеться черговий етап люстрації. Також він повідомив, що у прокуратуру звернулася Лариса Гольник, суддя, яка вела справу Олександра Мамая в Октябрському суді міста Полтави. Вона подала заяву про тиск на неї з боку міського голови за допомогою ЗМІ.

Ян Стрелюк, прокурор Полтавської області

28 лютого. У Полтаві проходить семінар з давнього бразильського бойового танцю

У Полтаву з’їхалися представники капоеро із різних куточків України. Фото Андрія Іванова

1 лютого. Мешканців одного із під’їздів багатоповерхівки у Полтаві евакуювали через підозрілий предмет.

Вдень Полтава долучилася до всеукраїнської акції "За Україну, за мир, за Надію" на підтримку полоненої льотчиці Надії Савченко.

Фото зі сторінки Любові Шайдур у Фейсбуці