Огляд новин за тиждень: страсті навколо тарифів на комунальні послуги

Новини
Андрій Іванов29 березня 2015 о 18:251292 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Огляд новин за тиждень: страсті навколо тарифів на комунальні послуги
Найважливіші події цього тиждня у Полтаві та області

Огляд новин за тиждень: страсті навколо тарифів на комунальні послугиФото: Ольги Матвієнко

У понеділок, 23 березня, на Полтавщині уночі зґвалтували жінку. Потерпіла сама повідомила про зґвалтування в міліцію. Це сталося у Семенівському районі.

24 березня, на Полтавщині у водоймі знайшли тіло міліціонера. У міліції сказали, що перед загибеллю полтавському прапорщику було зле.

25 березня у Полтаві та області зайнялися питанням підвищення тарифів та субсидій. Зокрема Валерій Головко, голова Полтавської ОДА прокоментував тарифи на комунальні послуги. А як розповісти людям про субсидії, чиновники ще не вирішили.

26 березня у Полтаву із зони АТО повернулися працівники міліції.

27 березня тема тарифів знову була головною. Зокрема у Полтаві зібрався мітинг проти підвищення тарифів, який призвів до відставки Володимира Марченка, заступника голови Полтавської обласної ради. Це сталося після того, як одна із активісток, мати-одиначка, доведена до відчаю, пообіцяла негайно спалити на площі перед облдержадміністрацією себе і своїх трьох дітей.

28 березня Полтава зустріла своїх героїв – 16 батальйон територіальної оборони.

Огляд новин за тиждень: страсті навколо тарифів на комунальні послугиФото: Ольги Матвієнко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter