Пояснили, чим Патрульна служба відрізнятиметься від ДАІ

Новини
Юлія Обелець20 січня 2015 о 15:343184 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пояснили, чим Патрульна служба відрізнятиметься від ДАІ
Патрульна служба, яка з´явиться в ході реформування МВС, це абсолютно новий поліцейський підрозділ, головною функцією якого буде побудова відносин з місцевим населенням

Пояснили, чим Патрульна служба відрізнятиметься від ДАІПояснили, чим Патрульна служба відрізнятиметься від ДАІ. Фото comments.ua

Про це, як передають «Коментарі», в ефірі «5 каналу» заявила перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе.

– Патрульна служба – це не західна версія ДАІ, це абсолютно новий тип роботи поліцейського. Так, регулювання руху автомобілів входить у його функції, але це не єдина його функція. Головна функція служби - побудова відносин з місцевими населенням та вирішення проблем на місцевому рівні. Виходячи з конкретики конкретного району або конкретного міста», - запевнила Згуладзе.

За словами першого заступника міністра МВС, різниця між ДАІ та Патрульної службою буде в тому, що Патрульна служба ніколи не стоїть на місці, «її головне завдання патрулювати 24 години».

– Вона буде виписувати штрафи, але цю технологію ми теж будемо змінювати. Наші амбіції, щоб чеки, що виписувались в електронному вигляді, і ми також хочемо запустити відеофіксацію, відеорадари, щоб більшість чеків друкувалися автоматично, без участі патруля, – повідомила Згуладзе.

Нагадаємо, 19 січня в МВС почався процес створення нової патрульної служби. За словами глави МВС Арсенія Авакова, ДАІ буде ліквідована.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter