Поздоровлення та подарунки від команди «Рідного міста»

Новини
1 вересня 2015 о 16:1812934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поздоровлення та подарунки від команди «Рідного міста»
Представники громадської організації привітали учнів та студентів із початком нового навчального року.

Поздоровлення та подарунки від команди «Рідного міста»Поздоровлення та подарунки від команди «Рідного міста», фото надані прес-службою ГО "Рідне місто, Рідний край" (7 шт.)

1 вересня в Полтавській державній аграрній академії відбулася посвята першокурсників. Із початком нового навчального року студентів поздоровили керівники навчального закладу та провідні аграрії.

Звертаючись до студентів, лідер громадського об’єднання «Рідне місто», депутат обласної ради Олександр Удовіченко зазначив:

– Вітаю першокурсників із першим серйозним вибором у своєму житті. Хочу побажати вам ентузіазму, який сприятиме отриманню знань за спеціальністю. Опановані вами науки допоможуть краще зрозуміти життя і реалізуватися в ньому.

Хай вам усім щастить!

Учнів Полтавської спеціальної загальноосвітньої школи №39 зі Святом першого дзвоника привітали члени команди «Рідного міста» Оксана Деркач, Максим Венгровський та Євген Дикань.

– Я бажаю вчителям відчувати задоволення від спілкування з дітьми, батькам – отримувати задоволення від спільного виконання зі своїми дітьми домашніх завдань, а вам, дорогі дітки, я бажаю, щоб все ваше життя було яскравим, як сьогоднішній день, як ці квіти, – побажала Оксана Деркач.

Доповнили поздоровлення подарунки – солодощі та канцелярське приладдя. Це стало вже доброю традицією в діяльності «Рідного міста», представники якого давно сповідують принцип: що більша турбота про дітей, то впевненіше майбутнє Полтави.

Олег Щука

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®