Премії, техніка та квартири у подарунок – так привітали міліціонерів у Полтаві

Новини
Юлія Обелець19 грудня 2014 о 12:39827 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Премії, техніка та квартири у подарунок – так привітали міліціонерів у Полтаві
З професійним свято вітали правоохоронців. Міська влада вручала міліціонерам не лише відзнаки, а гроші та подарунки.

Премії, техніка та квартири у подарунок – так привітали міліціонерівФото rada-poltava.gov.ua

За високий професіоналізм, відданість українському народові, мужність та відвагу працівникам органів внутрішніх справ вручили грамоти та подяки міського голови, нагрудні знаки та грошові винагороди у розмірі 500 гривень. Не обійшлося і без сюрпризів: 11 міліціонерам вручили сертифікати на отримання холодильників, 12 – на телевізорів, 10 – на ноутбуки. Особливі слова подяки за непохитність та самовіддану працю пролунали від Олександра Федоровича на адресу ветеранів міліції. Їм міський голова вручив грошові премії у розмірі 500 гривень. Начальники районних відділів міліції міста отримали на свої установи по тонні 95-го бензину, – повідомили на сайті Полтавської міськради.

Особливий же подарунок – сертифікат на отримання житла – отримали дві родини. Дружина міліціонера, який наразі перебуває в зоні АТО, Анна Михайленко ледь стримувала сльози.

Довідково: День міліції святкують 20 грудня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter