Редактора сайту kolo.poltava.ua нагородив Патріарх Київський та всієї Руси-України

Новини
Андрій Іванов30 березня 2015 о 12:3021875 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Редактора сайту kolo.poltava.ua нагородив Патріарх Київський та всієї Руси-України
Ольга Матвієнко, редактор сайту kolo.poltava.ua, за свою волонтерську діяльність отримала медаль «За жертовність та любов до України».

Редактора сайту kolo.poltava.ua нагородив Патріарх Київський та всієї Руси-УкраїниОльга Матвієнко. Фото з соцмережі

Цю нагороду разом із відповідним посвідченням, Оля отримала сьогодні, 30 березня, від Української православної церкви Київського патріархату та особисто Патріарха Київського та всієї Руси-України Філарета.

«Ви не повірите. І я не вірю. Їхала працювати, а потрапила серед нагороджених. Насправді ж герої дня - волонтери Полтавського батальйону небайдужих. Ці люди щодня і щогодини роблять таку титанічну роботу, що важко усвідомити. На таких тримається країна і вони стануть в основі нової держави», - пише Ольга на своїй сторінці у Facebook.

Загалом, Патріарх Філарет відзначив і благословив близько 40 полтавських волонтерів. Святійший Патріарх нагородив представників Полтавського батальйону небайдужих медалями «За жертовність і любов до України».

Протягом року вони допомагали українським військовим: збирали гроші на дорогі оптичні прилади, одяг і взуття, ліки, готували їжу, плели сітки.

Серед нагороджених також полтавські журналісти, які активно висвітлювали події АТО, а також військовослужбовець Андрій Хижняк. Артилерист 26 березня був демобілізований і перебуває на реабілітації в Києві.

Патріарх Філарет благословив волонтерів на подальшу працю, яка наближає Україну до перемоги.

Редактора сайту kolo.poltava.ua нагородив Патріарх Київський та всієї Руси-УкраїниФото з соцмережі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter