Сергій Каплін: Час перемагати

Новини
24 жовтня 2014 о 15:591704 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Каплін: Час перемагати
Вже за день українці оберуть новий Парламент. Кандидат у народні депутати по 144 виборчому округу Сергій Каплін говорить, що під час виборчих перегонів зміг переконати полтавців у тому, що в їхніх силах змінити майбутнє країни.

Сергій Каплін: Час перемагати

– Кожен день я присвячую полтавцям - проводжу зустрічі, спілкуюся з простими людьми. Ми говоримо про долю країни і міста. Жодного разу я не відчув, що у людей опустилися руки. Всі ми хочемо жити в процвітаючій країні. І ми це зробимо. Ми переможемо, - заявив Сергій Каплін.

Нардеп впевнений, що люди вже не віддадуть свої голоси за стару гвардію чиновників і товстосумів.

– Ми змінили владу в країні. Тепер ми маємо проводити реформи. Зміни почнуться і в Полтаві. Ми зробимо полтавське економічне диво, - говорить Сергій Каплін.

Кандидат у нардепи також розповів, що чим ближче до виборів, тим більше активізуються олігархи та зовнішні сили. Але Сергій Каплін впевнений, що полтавців не вдасться обдурити.

– Я йду в Парламент, щоб продовжити свою діяльність – боротися за інтереси простих людей, виконувати накази полтавців, не допустити олігархів і державних зрадників до влади. І я щиро дякую кожному, хто вірить в мене і підтримує, - запевняє нардеп.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®