Соціологія по 145 округу: різниця між рейтингами Бублика і Матковського –піввідсотка

Новини
Таня Цирульник11 жовтня 2014 о 14:5020813 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Соціологія по 145 округу: різниця між рейтингами Бублика і Матковського –піввідсотка
«Аналітичний центр розвитку громадянського суспільства» проводить постійні моніторинги і соціальні опитування громадської думки Полтави і області.

Соціологія по 145 округу: різниця між рейтингами Бублика і Матковського –піввідсотка

Наразі вони представляють результати по 145 одномандатному виборчому округу.

Нагадаємо, що на цьому окрузі за крісло народного депутата змагаються 16 кандидатів. У 17-ого потенційного кандидата, Андрія Баранова, ЦВК відхилило документи.

Діонісій Каплін, експерт «Аналітичного центру розвитку громадянського суспільства», отримані результати опитування коментує так:

– Якщо на старті виборчої кампанії «свободівець» Юрій Бублик, який є чинним народним депутатом Верховної Ради, мав певну перевагу, то на сьогоднішній день його рейтинг дещо просів. Кандидату Андрію Матковському за рахунок своєї активності вдалося практично вирівняти ситуацію – відставання з 5-7% скоротилася до менш ніж 1%. Решту гравців практично не чутно, тому їх позиції більш-менш стабільні. Але як далі будуть діяти кандидати – побачимо вже незабаром.

Якщо ж говорити мовою цифр, то рейтинг Юрія Бублика складає 20,7 %, а рейтинг Андрія Матковського – 20,2 %.

Визначилося у своєму виборі 65,3% виборців. Майже третина все ще перебуває в роздумах. Тому кандидати мають задіяти максимальний ресурс, щоб схилити ці 34,7% виборців на свій бік.

Опитування проводилося з 3 по 5 жовтня 2014 року методом поквартирного інтерв'ю. В опитуванні взяло участь 1200 респондентів. Похибка не перевищує 1,5%.

«Аналітичний центр розвитку громадянського суспільства»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter