«Совість України» Мамая плює на учасників АТО

Новини
31 липня 2015 о 16:1518232 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Совість України» Мамая плює на учасників АТО
Депутатам «Совісті України» у Ленінській районній у місті Полтава раді байдуже на учасників АТО. Так вважає представник «Партії простих людей» Олександр Кісільов, який теж є депутатом цієї райради.

«Совість України» Мамая плює на учасників АТО«Совість України» Мамая плює на учасників АТО, фото надане прес-службою "Партії простих людей"

До такого висновку Олександр Кісільов дійшов, коли вчора на сесії райради з
80 земельних ділянок 62 виділили особам, які не мають жодного відношення до АТО.

Учасники АТО – це ті люди, які кожного дня ціною власного життя захищають кожного з полтавців від російського окупанта. Саме тому дуже важливо, щоб вони розуміли, що тут у Полтаві їх цінують і турбуються про них.

Але для депутатів «Совісті України», які сидять більшістю у Ленінській районній у місті Полтава раді, згадки про учасників АТО – порожній звук. Їм байдуже на цих сміливих людей, вони прийшли сюди через гречку і захищають тільки інтереси Мамая та свої власні.

З 80 виділених ділянок 62 отримали люди, які до АТО не мають жодного відношення. Хоча «Партія простих людей» активно працює над тим, щоб повністю забезпечити землею учасників АТО.

Олександр Кісільов та вся команда «Партії простих людей» – проти виділення такої кількості землі особам без особливого статусу.

Але його голосу недостатньо, щоб подолати більшість з представників «Совісті України» та колишніх «регіоналів».

Сам же Кісільов говорить, що це рішення – на совісті мера Мамая і його посіпак:

– Ми намагалися донести свою позицію іншим депутатам, щоб вони її підтримали, але підтримки не знайшли. Адже більшість у районній раді – це 23 особи – від «Совісті України» і 4 чи 5 – це депутати, які пройшли від «Партії регіонів». Ми вже сьому сесію підряд боремося з «Совістю України» за виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Вирішення цього питання голова полтавського осередку «Партії простих людей» Олександр Шамота бачить наступним чином:

– Коли «Партія простих людей» прийде у міськраду, то ми створимо чітку і прозору процедуру з прописанням категорій людей, яким першочергово повинна виділятися земля. До того ж ми створимо базу вільних земельних ділянок міста, бо наразі ця база засекречена. А ми відкриємо цю інформацію, щоб люди мали до неї доступ, знали, де є вільні земельні ділянки, та могли отримати їх від влади.

«Партія простих людей» також обіцяє, що не покине військових напризволяще та обов'язково допомагатиме кожному, хто до них звернеться.

Прес-служба «Партії простих людей»


https://www.youtube.com/watch?v=_PSkhmixqIw

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®