У Полтаві студенти аграрної академії приєдналися до "Ice Bucket Challenge"

Новини
Надія Труш9 вересня 2014 о 15:452241 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студенти аграрної академії приєдналися до "Ice Bucket Challenge"
Студенти та викладачі Полтавської державної аграрної академії приєдналися до благодійної акції "Ice Bucket Challenge".

Перед початком флешмобу виступила ректор Валентина Аранчій, наголосила, що студенти та викладачі академії за мир в Україні та на Землі. Потім студенти дружньо облилися водою та менш ніж за 15 хвилин зібрали близько 3000 гривен.

Студенти аграрної академії приєдналися до Студенти аграрної академії приєдналися до "Ice Bucket Challenge". фото надане прес-службою ПДАА

Кошти підуть на потреби Полтавського військового госпіталю. Виклик передали Благодійному фонду імені Віктора Пінчука, Благодійному фонду Святослава Вакарчука "Люди майбутнього", Українській медичній стоматологічній академії.

Крім того, викладачі навчального закладу днями відвідали поранених в зоні АТО бійціів, які зараз знаходяться у військовому гарнізонному шпиталі. Передали печиво, фрукти, цукерки, згущене молоко.

Обливання холодною водою заради підтримки військових набуває популярності. Нагадаємо, днями гендиректор «Лтави» вилив на себе холодну воду й кинув виклик іншим ЗМІ. Акцію також підтримав нардеп Юрій Бублик. Він вилив на себе два відра води.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter