Тим, хто відмовився від споживання газу, планують на третину зменшити ціну на електроенергію

Новини
Валентина Зайченко22 жовтня 2014 о 14:001315 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Тим, хто відмовився від споживання газу, планують на третину зменшити ціну на електроенергію
Кабінет міністрів звернувся до Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) з проханням знизити тарифи на електроенергію на 30%.

Тим, хто відмовився від споживання газу, планують на третину зменшити ціну на електроенергіюФото з ecatalog.kz

Кабінет міністрів звернувся до НКРЕКУ з проханням знизити тарифи на електроенергію на 30% для тих споживачів, які відмовилися від використання природного газу для обігріву приміщення і підігріву води.

У документі пропонується використовувати коефіцієнт 0,7 для формування звичайного тарифу для споживачів другого класу і диференційованих тарифів залежно від часу доби. При цьому споживачі повинні подбати про окремий облік електричної енергії, необхідної для підігріву води та опалення. Також пропонується встановити спеціальний тариф на електроенергію для споживачів, які використовують електроопалювальні установки, в розмірі 23,7 коп. за кВт / год. Ліміт на обсяг електроенергії за спеціальною ціною пропонується обмежити 5 тис. КВт / год на місяць. Крім цього, НКРЕКУ доручено розробити порядок компенсації витрат обласним компаніям, що займаються постачанням електроенергії за пільговою ціною.

Джерело: domik.ua

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter