У Глобиному на Полтавщині першокласників вітала Осінь на коні

Новини
Ніна Король1 вересня 2016 о 17:551906 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Глобиному на Полтавщині першокласників вітала Осінь на коні
На святі Першого дзвінка Осінь обдаровувала учнів, а шкільним дзвоником про День знань сповіщали всі випускники.

Осінь вітала школярів у День знань. Фото надані Інною Авраменко

Про це розповідає Інна Авраменко, депутат Полтавської обласної ради. Щороку Глобинська гімназія №1 влаштовує чудові свята, Першого дзвоника – не виняток.

– Осінь виїздила на коні і дарувала усім першокласникам яблука, – каже Інна Леонідівна. – Всі із захопленням сприйняли таку родзинку свята.

Загалом, як відзначила Інна Леонідівна, День знань у гімназії №1 відбувся, як завжди, цікаво. І вже давно цей заклад проводиться свято Першого дзвоника як парад вишиванок, хоча нікого не змушують одягати вишиті сорочки, та ще 2013 року батьки вирішили, що то найкращий одяг для випускників та інших школярів, традиція закріпилась.

Ще одна з традицій у гімназії – у дзвоник калатають всі цьогорічні 11-класники закладу, передаючи його із рук до рук.

Депутат облради Інна Авраменко виступала сьогодні на святі й дякувала вчителям за нелегку працю, бажала терпіння і здоров’я. А дітям – використовувати шкільний час для здобування нових знань і вмінь.

Інна Авраменко, депутат обласної ради

До слова, Інна Авраменко закінчила із золотою медаллю згаданий навчальний заклад. Її старший син Антон 2013 був випускником цієї школи, теж отримав золоту медаль. Молодший Назар нині навчається у 3 класі.

Як відбувалося свято Першого дзвоника у школі №20 Полтави, дивіться тут.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter