У Кременчуцькій колонії провели акцію з профілактики ВІЛ та СНІД

Новини
Ольга Матвієнко28 липня 2014 о 17:151810 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуцькій колонії провели акцію з профілактики ВІЛ та СНІД
​Протягом 22-26 липня у Кременчуцькій виховній колонії пройшли заходи у рамках проекту «Вільний удар».

У Кременчуцькій колонії провели акцію з профілактики ВІЛ та СНІДУ рамках проекту вихованці колонії провели футбольний матч. Фото надане Кременчуцькою виховною колонією

Кілька днів у Кременчуцькій виховній колонії проходили заходи з профілактики ВІЛ/СНІДу, повідомили у прес-службі Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби.

У рамках проекту «Вільний удар», який реалізовує громадська організація «Твій світ», вихованцям колонії розповіли про профілактику ВІЛ-інфікування, використання засобів особистого захисту, відповідальне ставлення до власного здоров’я , здоров’я близького оточення та формування толерантності до людей, які живуть з ВІЛ.

Тренінги для хлопців провели національні тренери Корпусу миру США в Україні Костянтин Баранов та Олександр Чепур.

Саме формат тренінгу – використання інтерактивних елементів, робота в групах – сприяло тому, що юнаки активно обговорювали цю важливу проблему.

За результатами навчання серед вихованців провели анкетування з базових питань щодо ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів.

Під час тренінгів учасників мотивували до експрес-діагностики на ВІЛ/СНІД. У рамках проекту працівникам медичної частини колонії передали 80 швидких тестів.

Підсумки навчань підвели після насиченої і активної спортивної та інтелектуальної програми. Останній день завершився футбольними змаганнями.

Переможці турніру отримали в подарунок спортивний інвентар, а всі учасники солодкі подарунки і сертифікати.

У Полтаві чоловік через суд забрав у ВІЛ-інфікованої матері півторарічну дитину

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter