У Полтаві навчатимуть ІТ-спеціалістів

Новини
Таня Цирульник19 вересня 2014 о 15:591722 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві навчатимуть ІТ-спеціалістів
19 вересня у Полтаві урочисто відкрито Beetroot академію з підготовки спеціалістів по розробці веб-сайтів на основі сучасних інформаційних технологій.

У Полтаві навчатимуть ІТ-спеціалістівНа відкритті Академії. Фото з сайту oblrada.pl.ua

Впровадження пілотного проекту стало можливим завдяки інвестиціям Шведської ІТ компанії Beetroot, сприянню Швецького управління міжнародного розвитку, посольства Швеції в Україні, комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради.

Перший безкоштовний тримісячний курс буде засновано на навчанні у сфері розробки сайтів на основі Wordpress, який включає в себе модулі html, CSS, а також вивчення технічної англійської мови.

Заняття проводитимуться у вечірній час та у вихідні, що дасть змогу молодим людям здобути знання, вміння та навички без відриву від основного місця навчання.

За словами куратора проекту Анатолія Безпалюка, про своє бажання навчатися в академії заявили 130 юнаків і дівчат, в основному – студенти вищих навчальних закладів області. Після складання контрольних тестів та проходження співбесіди на навчання було зараховано 12 осіб, які показали найкращі результати.

Даний проект у Полтаві є пілотним, наше місто обрала для себе ІТ-компанія Beetroot resources через набір різноманітних чинників: демографічних, освітних, матеріально-технічних з перспективою становлення міста регіональним центром ІТ-технологій.

Академія працюватиме за адресою: Полтава, вулиця 1100 річчя, 2 Б.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter