У Полтаві працює соціально корисний сервіс «Метнись Кабанчиком»

Новини
26 січня 2016 о 15:392301 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві працює соціально корисний сервіс «Метнись Кабанчиком»
Тепер полтавці можуть і запропонувати свої послуги, і замовити собі працівника на зручному інтернет-ресурсі.

У Полтаві працює соціально корисний сервіс «Метнись Кабанчиком»У Полтаві працює соціально корисний сервіс «Метнись Кабанчиком»

Більше тисячі жителів Полтави шукають підробіток та виконавців на різноманітні завдання через спеціалізований інтернет-сервіс. Таку статистику навів керівник онлайн-проекту з замовлення послуг Kabanchik.ua Роман Кірігетов. За його словами, за декілька місяців на сайті зареєструвалося 982 містянина у якості виконавця та близько 200 містян в ролі замовників. Всі вони отримали змогу економити час, співпрацювати безпечно, вирішувати нагальні проблеми та заробляти гроші.

Розробники позиціонують сервіс як соціально корисний – бо він насамперед налаштований на залучення звичайних громадян: кожен може використати свої навички і допомогти таким чином людині, яка зацікавлена у певній послузі. Результат такий: замовник отримує якісний результат від недорогої послуги, а виконавець має додатковий дохід за нескладну і нетривалу роботу.

Побутові послуги та фріланс – тренди серед полтавців

За інформацією представників сервісу, найчастіше жителі Полтави замовляють послуги у побутовій сфері – так, досить часто потрібен сантехнік для вирішення термінових проблем (коли альтернативу у якості комунального сантехніка можна навіть не розглядати). Поширені клінінгові послуги, допомога електрика, мебляра (для ремонту чи збирання меблів), спеціаліста з квартирного ремонту тощо.

У Полтаві працює соціально корисний сервіс «Метнись Кабанчиком»

Останнім часом у всій країні почала швидко розвиватися сфера фрілансу – віддаленої роботи. Підтверджують це і показники сервісу: так, у декілька разів виріс попит на копірайтерів, розробників сайтів, дизайнерів та верстальників. Кількість людей, які бажають працювати у цій сфері, також стрімко збільшилася.

Працювати може кожен

Основна проблема сучасного ринку праці – обмежені можливості для пошуку роботи, зумовлені обмеженою кількістю вакансій і величезним числом претендентів на роботу. Тому цінується будь-яка можливість для підробітку – нехай це буде навіть роздача листівок. Враховуючи цей фактор, розробники проекту «Метнись Кабанчиком» передбачили можливість підробітку для всіх бажаючих. Є замовлення на некваліфіковану роботу – це може бути демонтаж стін, кур’єрська доставка або робота вантажником, а є завдання для професіоналів – наприклад, ремонт техніки на дому.

Цінується зручність

Щоб спеціалізовані онлайн-сервіси для пошуку роботи і підробітку відрізнялися від звичайних каталогів з вакансіями, треба додати до функціоналу переваги, які найбільш цінують замовники і виконавці. Це економія часу, безпека, можливість замовлення послуги дешевше, швидкий пошук вигідних завдань. Ці принципи в більшості реалізовані на сайті проекту – тож справа за жителями міста, які можуть долучитися і створити власну взаємовигідну атмосферу, де проблеми будуть вирішуватись, а бюджет багатьох сімей завдяки цьому поповнюватиметься.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®