У Полтаві відкрилася друга благодійна виставка-продаж - за перший день зібрали 12 тисяч

Новини
Валентина Зайченко1 вересня 2014 о 09:351999 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відкрилася друга благодійна виставка-продаж - за перший день зібрали 12 тисяч
У Полтаві триває безстрокова виставка у салоні-галереї "Арта" - можна купити картину, і гроші підуть на АТО.

У Полтаві відкрилася друга благодійна виставка-продаж - за перший день зібрали 12 тисяч

У Полтаві відкрилася друга благодійна виставка-продаж - за перший день зібрали 12 тисяч

У Полтаві відкрилася друга благодійна виставка-продаж - за перший день зібрали 12 тисяч

Відкриття відбулося 29 серпня, але виставка безстрокова - кожен може прийти купити картини і одночасно цим вчинком пожертувати гроші. У день відкриття вже вдалося назбирати 12 тисяч.

До речі під час першої подібної акції вдалося назбирати 25 тисяч на потреби військовим - купили 7 бронежилетів.

"Разом переможемо!" - так звучить назва виставки, яка відкрилася у п'ятницю. Для благодійної справи власні роботи віддали полтавські та кілька київських художників.

- Кожен з нас усвідомлює, в якій небезпеці опинилася наша країна. Обов'язок кожного громадянина - допомогти їй в цей важкий момент. Не можна залишатися байдужими, бо байдужість - ознака зрадництва. Ми закликаємо об'єднуватися та надавати колективну допомогу, бо тільки разом ми досягнемо успіху. На виручені від продажу картин кошти, як і минулого разу, ми закупимо необхідні речі для армії. Я сподіваюся, що нинішня виставка буде не менш успішною, та спільними зусиллями будемо планувати осінню, - розповіла організатор дійства, власниця салону Юлія Петушинська.

Запрошений гість народний депутат Юрія Бублик власним прикладом заохотив присутніх придбати картини. Юрій Васильович ще на початку виставки зацікавився роботою, на якій зображені коні в бігу. Тільки-но почався продаж і народний депутат придбав цю картину за 1450 гривень.
- Ми чітко усвідомлюємо: якщо ворога не зупинити в Донецьку та Луганську, то завтра його чобіт буде в Полтаві, а післязавтра - у Києві. Тому кожен свідомий громадянин повинен долучитися до допомоги нашому війську. Ми на своїй, Богом даній, землі. У своїй, Богом даній, країні. Тож даруй нам Боже звитяги стати творцями великої держави, - підкреслив Юрій Бублик.

До виставки долучилися і представники обласної влади. Заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Роман Чабановський наголосив на важливості і обов'язковості згуртуватися навколо проблеми, бо тільки разом ми здатні перемогти ворога.
- Я закликаю кожного полтавця подумати: чим кожен може допомогти нашій армії? Для того, щоб забезпечити одного бійця на фронті необхідно, щоб у тилу на нього працювало шість-сім чоловік. Лише виробивши такий принцип військо буде забезпеченим та готовим воювати, - розповів Роман Чабановський.

Автор тексту і фото: Ірина Борисенко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter