У Полтаві затримали двох молодиків, які напали на 81-річного пенсіонера

Новини
Аліна Літвінова30 січня 2015 о 16:11890 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали двох молодиків, які напали на 81-річного пенсіонера
Дві гривні сорок п’ять копійок – такою була ціна здоров’я старенького потерпілого.

У Полтаві затримали двох молодиків, які напали на 81-річного пенсіонераФото з сайту bragazeta.ruЯк повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області, розбійниками виявилися 18-річний житель села Макухівка і його 16-річний «помічник» – учень 11 класу Полтавської школи. Останні напідпитку вночі увірвалися через вікно в будинок 81-річного пенсіонера, жителя села Макухівка, почали бити і вимагати гроші.

Повідомлення в Полтавський райвідділ міліції надійшло від сусідки потерпілого, яка прокинулася від криків сусіда. У цей час злодії шукали в будинку пенсіонера гроші, але знайшли тільки 2 гривні 45 копійок.

Втекти хлопцям не вдалося – їх міліція затримала на місці.

Потерпілому викликали бригаду «швидкої», яка надала необхідну допомогу.

Зараз Полтавський районний суд виніс рішення про обрання запобіжного заходу щодо затриманих у вигляді утримання під вартою.

– За даним фактом слідчим відділом Полтавського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій з проникненням у житло). За скоєне молоді люди можуть отримати покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі , – повідомив начальник Полтавського РВ УМВС Віталій Ємець.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter