У річницю революції гідності полтавцям покажуть фільм про Героїв Небесної Сотні (+відео)

Новини
Надія Труш21 листопада 2014 о 12:052899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У річницю революції гідності полтавцям покажуть фільм про Героїв Небесної Сотні (+відео)
Сьогодні, 21 листопада, у річницю революції гідності ОДТРК «Лтава» покаже фільм про Героїв Небесної Сотні.

У річницю революції гідності «Лтава» покаже фільм про Героїв Небесної Сотніфото з сайту zz.te.ua

Одна із стрічок з циклу «Поборники незалежності» який цього року започаткувала ОДТРК «Лтава» присвячена полтавцям, Героям Небесної Сотні Ігорю Сердюку та Андрію Черненко.

– Сьогодні ми маємо згадати тих, хто віддав життя на Майдані за те, щоб ми з вами жили. Тому протягом дня в нашому ефірі буде розміщено фільм «Поборники незалежності», а також кліпи-реквієми та пісні Майдану. Щоб нагадати всім землякам про тих, хто творив Революцію Гідності – зазначив генеральний директор ОДТРК «Лтава» Євген Лопушинський.

Перший блок присвячений подіям революції гідності вийшов у ранковому ефірі в програмі «Ранок на «Лтаві». Другий планується о 15:00, третій о 18:25, під час цих ефірів полтавці зможуть переглянути фільм-присвяту Ігору Сердюку та Андрієві Черненку.

Цю ж стрічку з циклу «Поборники незалежності» покажуть на великому екрані біля Полтавської облдержадміністрації, де з 16:00 відбуватиметься відзначення Дня свободи і річниці Революції гідності.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter