У ТРЦ «Київ» відзначать День українського козацтва

Новини
Наталія Сіробаб8 жовтня 2015 о 18:3018331 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ТРЦ «Київ» відзначать День українського козацтва
Традиційно в Україні на Свято Покрови Пречистої Богородиці відзначають День Українського козацтва.

У ТРЦ «Київ» відзначать День українського козацтваУ ТРЦ «Київ» відзначать День українського козацтва

Цього року це свято широко відзначатимуть у ТРЦ «Київ» – у середу 14 жовтня, о 17.30.

– У цей тяжкий для нашої країни час дуже важливо ще раз і ще раз підкреслювати мужність, патріотизм та силу українських лицарів, воїнів, козаків, – говорить в.о. генерального директора ТРЦ «Київ» Ольга Кузьменко. – У ТРЦ «Київ» завжди з особливою увагою ставляться до всіх національних свят і традицій. Щоразу ми влаштовуємо щось особливе, цікаве, таке, що може привернути увагу до наших витоків, до нашої історії, адже дуже важливо, щоб молодь усвідомлювала свою історію. Запрошуємо на наше свято всіх, кому цікаві козацькі розваги. Свято буде дуже яскравим і подарує багато незабутніх вражень.

14 жовтня ввечері на фасаді ТРЦ «Київ» пройде конкурс на звання кращого козака. У конкурсі братимуть участь студенти Полтавського університету економіки та торгівлі, а також усі бажаючі. Хлопці змагатимуться в силі, спритності та витривалості.

На глядачів також чекає виступ учасників військово-спортивного клубу «Воїн». Чоловіки обіцяють влаштувати справжнє шоу, до якого навряд чи хтось зможе залишитися байдужим. Що ж саме продемонструють глядачам воїни, поки що таємниця. Завітайте на свято – побачите самі.

Мабуть, найголовнішою родзинкою свята стане фестиваль вогню – незабутнє фаєр-шоу, яке влаштують театр вогню «Індиго», театр оригінального жанру «Фенікс», шоу-агентство «Поларіс» та вогняне шоу «Інфініті». Хто хоче помилуватися заворожуючим мистецтвом давніх факірів – ласкаво просимо в ТРЦ «Київ» 14 жовтня.

Звичайно ж, як і завжди, готується яскрава концертно-розважальна програма з різноманітними номерами, які сподобаються глядачам будь-якого віку та смаку.

– Я часто приходжу на заходи, які проводить ТРЦ «Київ», – говорить Андрій Балюк, студент. – Вони цікаві, змістовні й водночас веселі, розважальні. Тут завжди все продумано до найменшої дрібниці. Продумано так, щоб ніхто не нудьгував. А цей захід я відвідаю обов'язково, адже його дух – виразно патріотичний, бойовий, а зараз це дуже необхідно для нас. Упевнений, що я не пошкодую й прекрасно проведу час.

Запрошуємо всіх у середу, 14 жовтня, на 17.30 – День Українського козацтва на фасаді ТРЦ «Київ» обіцяє вдатися на славу!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter