Валерій Головко запропонував очільнику ДСНС підтримати КрАЗ

Новини
Ольга Матвієнко28 січня 2015 о 19:021699 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Валерій Головко запропонував очільнику ДСНС підтримати КрАЗ
Голова Полтавської ОДА й очільник Держслужби з надзвичайних ситуацій обговорили можливість закупівлі автомобілів для пожежників від КрАЗу.

Валерій Головко і Сергій Бочковський

Голова облдержадміністрації Валерій Головко попросив у голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського враховувати можливості із виробництва спецтехніки на базі КрАЗу під час закупівель спецтранспорту. Нині практично вся техніка рятувальників, не тільки Полтавщини, а й України в цілому виготовлена на базі автомобілів російського КамАЗу. Багато із цих автомобілів є застарілими

– Велике прохання у замовленнях Державної служби враховувати той потенціал, який є у нашого потужного підприємства КрАЗ, – сказав Валерій Головко. – Тим більше, що зараз за багатьма показниками техніка кременчуцького підприємства є кращою.

Сергій Бочковський зазначив, що на рівні уряду це питання вирішується.

– Ми спілкувалися із віце-прем’єром, представниками ЄС, ООН. Питання поставили так, що вони нам не надавали техніку, а передавали кошти, які ми далі могли б вкладали в українську економіку, – сказав очільник ДСНС. – У нас є зараз згода з керівництвом Полтавської області, є бачення.

Нагадаємо, що Сергій Бочковський оглянув техніку, з якою працюють полтавські рятувальники.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter