Юрій Бублик таки не знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів

Новини
Таня Цирульник13 жовтня 2014 о 15:30212511 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Бублик таки не знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів
Гучна заява народного депутата про те, що він не іде на вибори по 145 округу, яку він зробив сьогодні у соцмережах, сколихнула полтавців.

Юрій Бублик таки не знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів

Проте ненадовго. Уже через кілька годин на прес-конференції, яку нардеп зібрав з цього приводу, виявилося, що до Верховної ради він таки збирається, навіть - більше: не відмовиться й від участі у виборах мера Полтави. А свою вранішню заяву він пояснив тим, що то просто була цитата з замовних матеріалів, які поширюють його опоненти.

– Добігають виборчі перегони. Ця виборча кампанія особлива, бо більш коротких виборчих перегонів історія незалежної України не знала. Сьогоднішню прес-конференцію я назвав так: «Юрій Бублик не іде на вибори по 145 округу або Особливості брудних політтехнологій на виборах 2014», – почав свою промову Юрій Бублик. – «Юрій Бублик не іде на вибори у народні депутати, а балотується на посаду міського голови» – саме такі гучні заяви роблять представники Андрія Веревського, агітуючи людей у Полтавському району та у моєму рідному селі. Останній тиждень я отримав багато дзвінків, люди питають: як так сталося, що Ви знялися з виборчих перегонів? І саме тому я змушений був скликати прес-конференцію під такою гучною назвою. Не очікував, що буде така зацікавленість до моєї персони. Хочу звернутися через ЗМІ до своїх виборців: Юрій Бублик не знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Також народний депутат звернувся до журналістів:

– Ідуть виборчі перегони, у вас – «жнива», бачу силу-силенну «джинси», тобто замовних матеріалів усюди, але вибори пройдуть і нам з вами у одному місті треба буде жити та дивитися одне-одному у вічі.

Після цього Юрій Бублик прокоментував усі чутки, які йому вдалося зібрати про себе у ЗМІ. Деталі – незабаром на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter