Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газети

Новини
19 жовтня 2014 о 10:303070 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газети
Кандидат в народні депутати України по 144 округу Юрій Кривошеєв на зустрічі з Віталієм Кличком розповів полтавцям про «нечесні» технології свого конкурента.

Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газетиПолтавці кричать "Ганьба!" Капліну

18 жовтня на Леваді відбулася зустріч місцевих жителів і політика Віталія Кличка. Разом з мером Києва був і Сергій Каплін.

Опісля зустрічі люди разом із кандидатом у народні депутати Юрієм Кривошеєвим почали кричати «Ганьба!» – і небезпідставно. Адже цієї ночі міліція спіймала невідомих, які у величезні мішки складали з поштових скриньок багатоповерхівок всі газети «Жовто-Блакитна», у якій інколи розміщуються статті про діяльність Юрія Кривошеєва, як кандидата у народні депутати по Ленінському та Октябрському районах Полтави. З поштових скриньок багатоповерхівок обох районів вигрібалося все, крім газети «Іскра простих людей» та запрошень на зустріч полтавчан з Віталієм Кличком та Сергієм Капліним. За цією справою наразі міліція Ленінського району вже розпочала слідство. За першими результатами цим займаються близько cотні осіб. Потім ці вкрадені газети «приймаються» за гроші.

Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газети

Також невідомі побили агітатора від Юрія Кривошеєва. Для кандидата це стало останньою краплею, тому він вирішив заявити про це Сергію Капліну і Віталію Кличку на очах у полтавської громади.

– Каплін, не кради мої газети! Каплін, не чіпай моїх агітаторів! – заявив Юрій Кривошеєв своєму конкуренту.

Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газетиЮрій Кривошеєв звертається до Капліна

Люди розділилися у своїх вподобаннях. Одні приєдналися до Кривошеєва і висловлювали своє обурення діями команди Капліна, інші – підтримали протилежний табір. До останніх відносяться бабусі, які отримали пакетики із агітаційною продукцією Капліна – календарики, флаєри і візитки. Нею ж одна особливо агресивна бабуся і почала бити кандидата, від чого вся подарункова поліграфія розлетілася в різні боки.

Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газети

Потім Юрій Борисович підійшов до Віталія Кличка, який саме роздавав автографи, привітався з ним, висловив свою повагу й найкращі побажання та виказав занепокоєність полтавчан методами, які застосовую Сергій Каплін, фактично скоюючи злочин. А, головне, що його дії лягають тінню на команду Президента та особисто Віталія Кличко, який для полтавчан є взірцем порядності у питаннях життя та моралі.

Опісля заходу Юрій Кривошеєв продовжив спілкуватися з полтавцями.

Юрій Кривошеєв звернувся до Сергія Капліна з вимогою не красти його газетиСпілкування з полтацями.

Михайло Олексієнко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®