Юрій Луценко звільнив Полтавського обласного прокурора?

Новини
Андрій Іванов26 серпня 2016 о 16:511247 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юрій Луценко звільнив Полтавського обласного прокурора?
Сергія Попова сьогодні, ймовірно, звільнили з посади.

Юрій Луценко звільнив Полтавського обласного прокурораФото з сайту прокуратури Полтавської області

Принаймні таку інформацію озвучив депутат міської ради Полтави Олександр Шамота.

«Крыши не стало-Попов УВОЛЕН! По моей информации, генеральный прокурор Юрий Луценко исполнил свое обещание и сегодня уволил прокурора области Попова, который развалил дела против Мамая! НАДЕЮСЬ ЧТО СЛЕДУЮЩИЙ ПРОКУРОР БУДЕТ ДИАМЕТРАЛЬНО ПРОТИВОПОЛОЖНО ОТНОСИТСЯ К ДЕЙСТВИЯМ МАМАЯ И ЕГО ШИРКИ!!!!!», - написав він.

Втім, перевірити інформацію, яку розповсюдив у мережі Олександр Шамота, поки що не вдається. Телефон прес-служби прокуратури Полтавської області попри те, що робочий день не закінчився, не відповідає. Утім, цілком ймовірно, що з наступного тижня варто очікувати пояснень з боку керівництва прокуратури Полтавщини щодо ситуації. Також варто зауважити, хоча Олександр Шамота посилається на інформацію від Юрія Луценка, на сторінці генерального прокурора жодної інформації про звільнення прокурора Полтавської області немає.

Довідка «Кола»:

Прокурор Полтавської області старший радник юстиції

Попов Сергій Юрійович Народився в 1962 році в смт. Савинці Балаклійського району Харківської області. У 1991 році закінчив Українську юридичну академію ім.Ф.Дзержинського. В органах прокуратури працює з травня 1991 року. Прокурором Полтавської області призначений наказом Генерального прокурора України від 26 серпня 2015 року. За сумлінне виконання службових обов’язків неодноразово заохочувався керівництвом Генеральної прокуратури України.

Читайте також: Як мер Полтави першокласників вітав

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter