За допомогу армії у Полтаві пропонують фото з автоматом

Новини
Ольга Матвієнко25 жовтня 2014 о 16:2116911 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За допомогу армії у Полтаві пропонують фото з автоматом
​Волонтери громадського руху «Вільні люди» влаштували акцію для збору допомоги для військових.

За допомогу армії у Полтаві пропонують фото з автоматомВолонтери громадського руху "Вільні люди" закликають допомагати армії. Фото Ольги Матвієнко

Акція пройшла 25 жовтня на Театральній площі. Кілька годин поспіль у наметі волонтерського руху «Вільні люди» полтавці могли сфотографуватися у бронежилеті і з муляжем автомата. Це – точно копія АК, з яким воюють українські силовики на Сході.

Винагороду за такий антураж для фото просили не високу – кому скільки не шкода, щоб допомогти військовим.

– Ми роздаємо також всеукраїнську газету «Волонтер», аби люди більше долучалися до наших акцій, завдяки чому ми можемо допомагати нашим бійцям, – розповів один із організаторів акції Борис Грачов. – Намагаємося проводити такі акції щотижня. Збираємо кілька сотень гривень, потім на них купуємо те, чого найбільше потребують військові в даний момент.

На рахунку волонтерів «Вільних людей» акції з продажем пиріжків, розстрілом опудала Путіна, масовий Ice Bucket Challenge та інші. Наступної суботи у Полтаві також планують провести благодійний захід. Анонс шукайте на сайті «Коло».

Читайте також: Неоголошена війна на Сході. Операція "Зима"

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter