Замість квітів вчителям на 1 вересня – гроші на армію?

Новини
Ольга Правденко23 серпня 2014 о 16:40364621 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Замість квітів вчителям на 1 вересня – гроші на армію?
Щороку 1 вересня на свято знань українські школярі несуть вчителям тисячі букетів. Більшість з них учителі навіть не забирають додому, а частину квітів залишають на вулиці, де вони в’януть під сонцем.

Замість квітів вчителям на 1 вересня – гроші на армію?

Тож ми задумалися, а чи варто витрачати батькам 100, а то й 150 гривень на нікому не потрібний букет? Чи не марнотратство це в умовах війни, коли щодня наші бійці гинуть на Сході від пострілів бойовиків. Далеко не всі з них мають необхідну амуніцію та техніку. Можливо, краще було б ці гроші перерахувати на потреби армії?

Схоже, питанння ми задали міському голові Олександру Мамаю щодо інших витрат – на білборди з привітаннями до Дня Незалежності. На думку мера сьогодні всі можновладці без виключення повинні вітати всю територіальну громаду з таким гарним святом. Ще й звернув увагу журналіста, що чомусь не бачив таких білбордів з привітаннями від обласної влади. Щоправда, мер розповів, на ці привітання жодної копійки з бюджету не було витрачено. Але де він взяв гроші і скільки коштує виготовлення одного такого білборду – залишив в таємниці.

Схоже, що питання марної трати коштів, стало настільки актуальним в Україні, що наші колеги з Херсону – інтернет-видання та газета "Гривна" закликали мешканців свого міста прийти 1 вересня в школу без квітів, натомість перерахувати заплановані на них кошти на армію. Чому не зробити так само і в Полтаві?

Нам цікава з цього приводу думка освітян. Адже частина батьків вважають, що вчителі не зрозуміють і навіть образяться, якщо на свято Першого дзвоника учні не подарують їм квіти. А, можливо, вони помиляються і педагоги будуть раді, якщо школярі проявлять патріотизм та допоможуть українській армії. Усіх освітян, в яких є своя думка з цього приводу, запрошуємо висловитися на нашому сайті. Надсилайте нам свої роздуми на адресу redaktor@kolo.poltava.ua і вони будуть опубліковані.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter