Здоров'я замовляли?

Новини
22 жовтня 2014 о 13:521147 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Здоров'я замовляли?
Послуга доставки питної води «Полтавська Джерельна» в полікарбонатних бутелях об’ємом 18,9 літра з року в рік стає все популярнішою серед жителів нашого міста.

Здоров'я замовляли?

Останнім часом обсяг продажу істотно збільшується, особливо серед загальноосвітніх шкіл Полтави. Так, батьки починають приходити до висновку, що якісна питна вода, яку споживають їхні діти у навчальному закладі, є запорукою міцного здоров’я школярів, а витрати на неї для усього класу не значні.

Якість продукції дуже важлива для підприємства. На заводі функціонує система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2009. У вересні 2014 року була впроваджена система безпеки харчових продуктів НАССР.

Також неабияка увага приділяється обслуговуванню клієнтів. Цього року наше підприємство істотно поліпшило сервіс на етапі замовлення продукції та її доставки. Так, для зручності наших клієнтів було запроваджено багатоканальний міський номер (65-19-16), що є запорукою безперешкодного зв’язку з менеджером, який приймає замовлення. Крім міського номера, звичайно, є й номери мобільних операторів: (066) 755-08-68; (096) 542-62-82. Варто зазначити, що також є можливість замовлення доставки питної води ТМ «Полтавська Джерельна» для клієнтів, які користуються мережею Internet, через офіційний веб-сайт підприємства за адресою: www.svitanok.com.ua.

Істотним нововведенням є запровадження функції автовідповідача за всіма номерами телефонів, що дозволяє нашим клієнтам замовляти воду цідодобово 7 днів на тиждень. Як свідчить досвід наших клієнтів, для багатьох це дуже зручно, оскільки можна замовити продукцію у будь-який час (навіть уночі), не чекаючи початку робочого дня.

Варто також зазначити, що на нашому підприємстві контролюють скарги, зауваження, пропозиції, що надходять від наших клієнтів. Так, кожне звернення фіксується менеджером та розглядається керівництвом і в кожному випадку приймається відповідне рішення. Клієнт може зателефонувати за будь-яким із телефонних номерів служби доставки води та, натиснувши відповідну клавішу на своєму телефоні, залишити скаргу або пропозицію на автовідповідач, доступ до прослуховування якого є лише у керівництва.

Наостанок хотілось би зазначити, що, незважаючи на економічний спад в державі, зниження доходів у населення, обсяг доставлених бутелів з питною водою ТМ «Полтавська Джерельна» постійно збільшується. Це свідчить про те, що громадяни стають більш свідомими та відповідальними за стан свого здоров’я та своїх близьких, розуміючи, що варто пити якісну воду та використовувати її для приготування страв. Витрати на якісну питну воду сьогодні – економія на витратах на ліки завтра. Наша вода – ваше здоров’я.

м. Полтава, вул. Карла Лібкнехта, 52

тел. (0532) 65-19-16, (066) 755-08-68, (096) 542-62-82

www.svitanok.com.ua

на правах реклами ®