Скандал на Каннському фестивалі – український журналіст заліз під спідницю знаменитій актрисі

Новини шоу-бізнесу
Наталія Сіробаб18 травня 2014 о 15:403503 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скандал на Каннському фестивалі – український журналіст заліз під спідницю знаменитій актрисі
Хвиля епатажу й абсурду докотилася до Каннського кінофестивалю.

Скандал на Каннському фестивалі – український журналіст заліз під спідницю знаменитій актрисіaspekty.net

Український журналіст Віталій Седюк намагався залізти під спідницю голлівудській актрисі Америці Феррері на червоній доріжці, пишуть на сайті aspekty.net

Інцидент стався під час прем’єри мультфільму «Як приручити дракона-2». На червону доріжку вийшли актори, які озвучують героїв мультфільму – Кейт Бланшетт, Америка Феррера, Джимон Хонсу, Кіт Харрінгтон.

Зірка серіалу Ugly betty Америка Феррера прийшла на прем’єру в білосніжній сукні з пишною спідницею. Це плаття і стало мимовільним винуватцем неприємної події. У розпал вечора кореспондент українського телеканалу «1+1» Віталій Седюк прорвався крізь оточення і підбіг до зірок, які позували на червоній доріжці. Чоловік упав на підлогу поруч із Феррерою і Бланшет, які стояли до нього спиною, підняв поділ сукні Америки і засунув голову під спідницю. Актриса не очікувала нападу: вона в подиві обернулася і не могла повірити своїм очам. На щастя, охорона швидко скрутила бешкетника і здала його французькій поліції.

Нагадаємо, що журналіст Віталій Седюк давно відомий своїми витівками: він неодноразово влаштовував скандали під час різних церемоній за участю голлівудських зірок. У січні цього року на червоній доріжці премії Гільдії акторів Седюк став на коліна перед зіркою «Похмілля у Вегасі» Бредлі Купером і спробував доторкнутися до його ширінки. Той же самий трюк виконав у лютому в Санта-Барбарі під час місцевого кінофестивалю: упав на коліна перед Леонардо Ді Капріо і притулився обличчям до його штанів.

Пізніше, на Нью-Йоркському тижні моди, Седюк вийшов на подіум у леопардових стрінгах і в короні з зображенням Ді Капріо. А зовсім недавно, 5 травня, на Нью-Йоркському балу Інституту костюма Віталій продефілював перед присутніми на захід знаменитостями в рожевих стрінгах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter