Полтавській студенти влаштували велопробіг на честь Тараса Шевченка

Освіта
Ольга Матвієнко26 березня 2014 о 18:282197 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавській студенти влаштували велопробіг на честь Тараса Шевченка
Cтуденти Полтавського національно технічного університету влаштували велопробіг з нагоди 200-річчя з дня народження Шевченка.

Полтавській студенти влаштували велопробіг на честь Тараса ШевченкаСтуденти влаштували велопробіг у вишиванках на вшанування Тараса Шевченка. Фото – www.pntu.edu.ua

Близько 40 велосипедистів у вишиванка стартували від головного корпусу технічного університету. Як повідомили у прес-службі навчального закладу, ініціював акцію Студентський парламент ПНТУ.

Аби дотриматися обов’язкової умови велопробігу – наявність вишиванки – студенти звернулися за допомогою до міського Будинку культури.

За велопробіг студенти побували біля могили Івана Котляревського, на якій викарбувані слова Кобзаря, проїхалися центром міста, біля Свято-Успенського собору, який зображував у своїх картинах Шевченко та завершили подорож біля пам’ятника поету.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter