У столітньому полтавському університеті посвятили в студенти першокурсників

Освіта
Олег Журавльов31 серпня 2014 о 15:013081 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У столітньому полтавському університеті посвятили в студенти першокурсників
Полтавський національний педагогічний університет прийняв до своїх лав студентів-першокурсників.

Церемонія посвяти у студенти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася 31 серпня у ПД "Листопад". Першокурсників зустріли за українською традицією хлібом-сіллю.

Посвята у студенти ПНПУ ім В Г КороленкаВ одному із найстаріших університетів Полтави відбулася посвята у студенти. Фото Олега Журавльова

Після виголошення клятви студента, для них вперше в житті залунав студентський гімн "Gaudeamus". Ректор університету Микола Степаненко вручив новим членам короленківської родини символічний "ключ до знань". Ректорські відзнаки отримали і ті студенти, які вже мали шанс та проявили себе у 2013-2014 навчальних роках.

На заході не обійшлося і без сумної миті. Усі присутні викладачі та студенти хвилиною мовчання вшанували Небесну сотню і тих, хто загинув захищаючи країну в антитерористичній операції на Сході.

Ольга Матвієнко