Відкрито «гарячу» лінію МОН для об’єднаних громад з питань освіти

Освіта
Ольга Правденко1 червня 2016 о 08:13782 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відкрито «гарячу» лінію МОН для об’єднаних громад з питань освіти
Відкрито пряму телефонну лінію Міністрества освіти і науки України для об’єднаних територіальних громад з питань освіти.

Відкрито «гарячу» лінію МОН для об’єднаних громад з питань освітиЗ допомогою гарячої лінії вирішуватимуть найактуальніші питання. фото з сайту glavnoe.ua

У процесі налагодження управління шкільною мережею, організації опорних шкіл, у органів місцевого самоврядування в об’єднаних територіальних громад виникає низка питань, з яких потрібні консультації експертів та допомога фахівців Міністерства освіти.

Для встановлення системної комунікації між ОТГ та МОН запрацює пряма телефонна лінія, – повідомляють на сайті Міністерства освіти та науки України. Відповіді на питання будуть надавати: заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, співробітники департаменту загальної середньої освіти, експерти шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні».

Читайте також: Школярка з Полтавщини стала переможницею у всесвітньому конкурсі

Пряма телефонна лінія працюватиме з 16.00 до 18.00 у червні - 2, 16 та 30, у липні – 7 та 21.

Номер прямої телефонної лінії: 044 486 24 42

Питання щодо організації мережі навчальних закладів та управління нею можна надсилати на адресу otg@mon.gov.ua . Відповіді на запитання будуть публікуватися на сайті Міністерства освіти і науки України www.mon.gov.ua у розділі «Опорні школи».

До теми: Міносвіти хоче збільшити кількість бюджетників в IT за рахунок економістів та юристів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter