Виші пропонують вступникам писати заяви на контракт

Освіта
Надія Труш27 липня 2016 о 16:45994 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Виші пропонують вступникам писати заяви на контракт
Керівництво вишів закликають не пропонувати вступникам терміново написати заяви про допуск до участі у конкурсі для вступу на навчання за рахунок коштів фізичних осіб або юридичних осіб.

Виші пропонують вступникам писати заяви на контрактВиші пропонують вступникам писати заяви на контракт. Фото osvita.ua

До Міністерства освіти і науки України надходять численні звернення вступників стосовно пропозиції приймальних комісій ВНЗ щодо термінового написання ними заяв про допуск до участі у конкурсі для вступу на навчання за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Про це йдеться у відповідному листі Міносвіти, пише спеціалізоване освітнє видання.

У зв'язку з чим, Міністерство освіти і науки закликало керівників вищих навчальних закладів не пропонувати вступникам терміново написати заяви про допуск до участі у конкурсі для вступу на навчання за рахунок коштів фізичних осіб або юридичних осіб.

У Міносвіти наголосили на тому, що рішення про анулювання рекомендації до зарахування на навчання за державним замовленням приймає виключно вступник. На роздуми в абітурієнта є час до 5 серпня 2016 року.

До теми: Діти загиблих учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter