Всеукраїнські студентські олімпіади стартують у січні

Освіта
Надія Труш4 грудня 2015 о 16:001034 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Всеукраїнські студентські олімпіади стартують у січні
Студентська олімпіада у 2015/16 навчальному році відбудеться в два етапи.

Всеукраїнські студентські олімпіади стартують у січніВсеукраїнські студентські олімпіади стартують у січні. Фото chdtu.edu.ua

Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади розпочнеться у січні. Про це йдеться у відповідному наказі Міністерства освіти і науки, зазначено на спеціалізованому освітньому порталі.

Перший етап буде проведено у січні-лютому 2016 року у вищих навчальних закладах. Другий етап відбудеться у квітні-травні наступного року у вищих навчальних закладах, що визначені як базові.

До організаційного комітету Всеукраїнської студентської олімпіади включено дев’ять осіб, які представляють структурні підрозділи МОН, МОЗ, Мінагрополітики, а також вищі навчальні заклади.

Міністерством освіти і науки затверджено переліки навчальних дисциплін, напрямів і спеціальностей, а також базових вищих навчальних закладів і голів оргкомітетів олімпіади.

Базові вищі навчальні заклади, у яких буде проведено другий етап змагань, до 01 березня 2016 року мають надіслати до всіх навчальних закладів запрошення з умовами та строком проведення змагань.

Керівникам вищих навчальних закладів доручено відрядити студентів для участі у ІІ етапі олімпіади.

У МОН зазначають, що проведення студентської олімпіади відбувається з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання її до творчої праці.

До теми: В Україні хочуть створити два міністерства освіти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter