Головний комуніст Полтавщини Масенко:" В Україні діється беззаконня і вакханалія"

Політика
Ольга Правденко24 липня 2014 о 11:551476 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головний комуніст Полтавщини Масенко:" В Україні діється беззаконня і вакханалія"
Олександр Масенко, головний комуніст Полтавщини вважає, що парламент заборонив фракцію комуністів, аби вона не брала участі в майбутніх парламентських виборах.

Головний комуніст Полтавщини МасенкоОлександр Масенко

Нагадаємо, сьогодні Голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції Компартії у Верховної Ради 7 скликання. Свою думку з приводу цього висловив голова фракції КПУ в Полтавській області Олександр Масенко.

– Розпустили не партію, а фракцію. Партію може заборонити лише суд, – резонно зауважив Олександр Масенко. – Взагалі виходить нонсенс, оскільки депутати пройшли до парламенту від Комуністичної партії України. Тому депутати-комуністи залишаться у Верховній Раді, хіба що приймуть якийсь новий закон.

На думку Масенка, зараз в Україні діється беззаконня і вакханалія. Він переконаний, таке рішення парламент прийняв, щоб вибити з колії КПУ, аби вона не брала участі в майбутніх парламентських виборах.

– Якщо суд заборонить компартію, поживемо-побачимо, що робитимемо. Може в нас є якісь таємні плани, може, ми повстання піднімемо, – жартує депутат. – Відстоюватимемо свої права законним шляхом,є ще Європейський Союз. Ви ж знаєте, що колись компартія була заборонена, потім це рішення визнали незаконним.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter