Матковського просуватимуть на місцевих виборах від «Блоку Петра Порошенка»

Вибори-2015
Ольга Матвієнко2 вересня 2015 о 11:1318983 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Матковського просуватимуть на місцевих виборах від «Блоку Петра Порошенка»
Про наміри висувати кандидатом на міського голову Андрія Матковського повідомив голова обласного осередку «Народного фронту».

Матковського просуватимуть на місцевих виборах від «Блоку Петра Порошенка»Микола Білокінь

Керівник апарату Полтавської ОДА, а також очільник обласного осередку політичної партії «Народний фронт» Микола Білокінь у своєму інтерв’ю ГромадськомуТБ.Полтава розповів деякі подробиці підготовки до майбутніх місцевих виборів.

Зокрема, за його словами, від Блоку Петра Порошенка буде висунута кандидатура Андрія Матковського. Підтримувати чи ні даного кандидата, сам Білокінь поки не визначився.

– Зараз ми випрацьовуємо таке рішення, щоб члени партії «Народний фронт» і члени партії «Солідарність» об’єдналися і йшли єдиним списком, – розповів Микола Білокінь.

Раніше від партії «Народний фронт» кандидатом на вибори міського голови планували висунути Олександра Артеменка, але зваживши всі «за» і «проти», було вирішено його кандидатуру не підтримувати.

Нагадаємо, що представники «Солідарності» говорили про готовність підтримати Андрія Матковського на місцевих виборах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter