Мер Пирятина балотуватиметься у 151 окрузі

Політика
Надія Труш9 червня 2016 о 16:571308 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Пирятина балотуватиметься у 151 окрузі
Ініціативна група запропонувала Олексію Рябоконю балотуватися до Верховної Ради України

Мер Пирятина балотуватиметься у 151 окрузіОлексій Рябоконь. Фото pyriatyn.osp-ua.info

Про це йдеться на офіційному сайті Пирятинської міськради.

6 червня ініціативна група лідерів громадської думки з п’яти районів Полтавської області, яку очолив Олександр Горбачов, директор Пирятирянської ДЮСШ, депутат міської ради, провела у Пирятині неформальне засідання.

У зв’язку з тим, що Тарас Кутовий, народний депутат України по 151 мажоритарному виборчому округу, очолив Міністерство аграрної політики та продовольства України, обговорювали можливість висунення нового кандидата в депутати Верховної Ради від громади. У підсумку вирішили,що ідеальний кандидат – мер Пирятина.

Олексій Рябоконь погодитися взяти участь у виборах, але, за його словами, які цитують на офіційному сайті міськради, це рішення далося йому непросто. Актив громад прийняв рішення провести збори, залучивши широке коло представників громадськості з усіх районів виборчого округу, і висунути Олексія Рябоконя кандидатом в народні депутати України.

До теми: Полтавська обласна організація «Рідне місто» змінила кандидата на виборах до 151 округу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter