На Полтавщину вирушили з візитом посли 15 країни

Політика
Юлія Обелець24 квітня 2014 о 11:474583 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщину вирушили з візитом посли 15 країни
24-25 квітня в Полтавській області перебуватиме делегація Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

На Полтавщину вирушили посли 15 країни

Представники 15 країн відвідають міста Полтаву та Кременчук, де ознайомляться з економічним потенціалом області та роботою провідних підприємств.

24 квітня підпишуть Меморандум про співробітництво між Полтавською облдержадміністрацією, Полтавською обласною радою та Міжнародним Трейд-клубом в Україні. В той же день гості проведуть двосторонні зустрічі з підприємцями міста, – повідомляють на сайті Полтавської ОДА.

25 квітня відправляться у Кременчук. Делегації презентують проект створення індустріального парку «Центральний».

Довідково:

Міжнародний Трейд-клуб в Україні – це громадська організація, що об’єднує керівників та співробітників торгово-економічних відділів майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Клуб зареєстрований у 1994 році Міністерством юстиції України як добровільна громадська організація.

Основна мета діяльності Міжнародного Трейд-клубу – ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом України та її регіонів, роботою підприємств України, сприяння встановленню ділових контактів між українськими та іноземними компаніями.

Члени клубу відвідували Полтавську область у 1999, 2002, 2006 та 2010 роках.

До слова, нещодавно у Полтаві з візитом був польський консул, який говорив про інвесторів, обмін досвідом та євроінтеграцію

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter