Сьогодні в Полтаві УКРОП обговорюватиме новий Статут

Політика
22 липня 2016 о 11:172029 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сьогодні в Полтаві УКРОП обговорюватиме новий Статут
​Завітають народні депутати та делегати з області.

Сьогодні в Полтаві УКРОП обговорюватиме новий СтатутФото – www.ukrop.com.ua

22 липня в обласному центрі у приміщенні шахово-шашкового клубу відбудеться розширена конференція Полтавської обласної організації «Українське об’єднання патріотів –УКРОП». У рамках неї буде презентований проект нового Статуту партії.

До Полтави з’їдуться делегати з усієї Полтавщини, депутати різних рівнів та симпатики політичної сили. Серед поважних гостей – Тарас Батенко, народний депутат, Голова політичної ради партії, Олександр Дубінін, Член політради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Нагадаємо, 6 липня в Києві відбулося засідання політради УКРОПу. Учасники засідання підтримали рішення про проведення в Києві ІХ з’їзду партії на початку вересня. На з’їзді планують обрати голову партії та її нові керівні органи, затвердити новий статут, проект якого ухвалили до обговорення члени політради. Він був розроблений робочою групою після аналізу відповідних документів успішних європейських політсил. Основні новації статуту спрямовані на будівництво УКРОПу як партії нового для України типу, яка несе в собі демократичні засади, формується знизу вгору, а не згори вниз.

Проект Статуту передбачає запуск дієвих соціальних ліфтів, формування кадрового резерву. Нова редакція статуту спрямована на підвищення ролі простих партійців та первинних осередків. В ньому детально прописані процедури, які унеможливлять узурпацію влади в партії (зокрема – «право на повстання», вотум недовіри). Прописані нові прозорі процедури прийому в партію та виключення з неї. Пропонується запровадити внутрішньопартійні праймеріз, в яких зможуть взяти участь і прихильники Партії.

Проект документу буде презентований для обговорення всіма регіональними організаціями. На обговорення запрошуються всі члени і прихильники партії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®