Україна розширила список товарів, які не можна везти з Росії

Політика
Надія Труш26 січня 2016 о 15:111870 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Україна розширила список товарів, які не можна везти з Росії
Обмеження діятимуть до 5 серпня або до скасування Росією заборони щодо товарів з України.

Україна розширила список товарів, які не можна везти з РосіїУкраїна розширила список товарів, які не можна везти з Росії. Фото 24tv.ua

Щоб забезпечити національну безпеку України у відповідь на введення Російською Федерацією торговельних заборон та обмежень стосовно України, на засіданні Кабміну прийнято рішення щодо розширення переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію нашої держави. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Уряд заборонив ввозити на митну територію України понад 70 тарифних ліній, серед яких: цибуля, соуси та кетчупи, риба, деякі кондитерські вироби, такі, як печиво, хлібці тощо.

Відповідна постанова набере чинності через 10 днів із дня її опублікування. Зазначені обмеження імпорту товарів з РФ діятимуть до 5 серпня 2016 року або до скасування Російською Федерацією вищезгаданої заборони щодо товарів з України.

Нагадаємо, 20 січня Кабмін збільшив список товарів з Росії, на які діє ембарго, включивши в нього більше 70 позицій. Перший перелік заборонених товарів затвердили 30 грудня 2015. В нього потрапили поставки продуктів харчування: м'яса, риби, ряд молочних продуктів, плавлених сирів, кави, чаю, харчових сумішей, кондитерських та хлібобулочних виробів, продуктів дитячого харчування, макаронних виробів, соусів; смакових добавок і приправ, пива, спирту, горілки, корму для собак, сигарет з фільтром.

До теми: Україна офіційно припиняє товарообіг з Кримом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter