У родині полтавського військового почала мироточити ікона

Полтавський вимір
Ольга Матвієнко14 вересня 2014 о 08:294915 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У родині полтавського військового почала мироточити ікона
​Мироточиву ікону Пресвятої Богородиці передали до Свято-Успенського собору.

У родині полтавського військового почала мироточити ікона Тихвінська ікона Пресвятої Богородиці. Фото зі сторінки Полтавського батальйону небайдужих

Полтавцеві, який нещодавно повернувся додому на кілька днів, ще декілька тижнів тому перед відправкою на Схід волонтери Полтавського батальйону небайдужих передали бронежилет, написали на сторінці волонтерської групи у «Фейсбуці».

Цього разу чоловік прийшов віддячити небайдужим. Із собою він приніс Тихвінську ікону Пресвятої Богородиці і розповів її історію. Багато років тому йому подарували цю ікону друзі. Днями вона замироточила. Свідками цього став він сам та вся родина бійця. Саме після цього, порадившись, вирішили передати ікону до собору.

Дар від родини воїна прийняв Архієпископ Полтавський та Кременчуцький Федір.

– Ми виставимо ікону для загального шанування. Повісимо поруч з нею молитву за наших бійців, щоб коли людина приходила до храму, вона молилася за всіх воїнів України перед цією святою іконою. Перед нею будуть звершуватися щоденні наші молебні за бійців Української Армії, – розповів Владика Федір.

Незабаром для ікони визначать місце в храмі, щоб зручно було підійти, помолитися і поставити свічку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter