Переможниця топ-5 Велопараду дівчат за версією "Кола" отримала приз

Проекти "Кола"
Надія Труш18 червня 2014 о 13:002289 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Переможниця топ-5 Велопараду дівчат за версією "Кола" отримала приз
Переможниця рейтингу найоригінальнішого вбрання на Велопараді дівчат "Плаття в горошок" отримала свій приз.

Нагадаємо, ми вирішили скласти власний рейтинг найоригінальнішого вбрання на Велопараді, що відбувся на вихідних. Тож склали топ-5 учасниць.

На думку редакції, найвдаліший образ був у полтавки, що майстерно поєднала жіночність і велосипед. Ідеальний костюм, вміння триматися (і шляпку теж), вишукана елегантність у рухах і патріотизм у квітах - ця дівчина точно знає, що таке стиль.

Для Велопараду готувала костюм 3 тижні, презентом була приємно вражена

Олена, молода мама, розповіла, що не очікувала оцінки своєму образу. А у Велопараді бере участь уже кілька разів, бо любить кататися на велосипеді.

До Велопараду готувалася заздалегідь.

– Приблизно три тижні займалася костюмом, прикрашала велосипед, – розповіла при зустрічі, отримуючи подарунок, помаду для губ "Досконалість" від Avon. – Дуже приємно отримати подарунок.

За освітою Олена – бухгалтер, у вільний час (займається вихованням малюка) любить кататися на велосипеді, саме тому й бере участь у Велопарадах та Велоднях.

Також читайте:

Народна журналістика. Полтавки переконували, що велосипед – зручно і красиво

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter